Accountmanager Microsoft Solution Sales - Midden Nederland

Sector: Administratie / Algemeen
Niveau:
Plaats: Tiel
Solliciteer

Beschrijving

Accountmanager Microsoft Solution Sales - Midden Nederland

Voor mijn klant, een grote, internationale Microsoft Gold Partner in het midden van het land ben ik per direct op zoek naar een enthousiaste en ervaren Accountmanager - New Business Sales.

Je gaat werken bij een ICT bedrijf dat zich kenmerkt door in de breedte solutions aan te bieden. Het bedrijf zet zich in op het vlak van Software Services & Solutions, Management, Consultancy en Infrastructuur, allen met een sterke focus op Microsoft oplossingen. Het bedrijf kent vestigingen door heel Europa en heeft binnen de Nederlandse vestigingen circa 500 mensen in dienst.

Als Accountmanager en New Business Sales professional focus je je op het binnenhalen van nieuwe opdrachten op de midden- en groot zakelijke markt in Nederland. Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantportfolio en bepaalt de strategie voor het in de markt zetten van de aangeboden diensten en producten.

Je houd je bezig met de verkoop van volledige trajecten op het gebied van (Microsoft Dynamics) CRM, SharePoint, Social Software en integratie op basis van Microsoft Technologie. Het is van groot belang dat je ervaring hebt met Solutions Sales en je kent het Microsoft netwerk.


Wat wordt er van de Accountmanager - New Business Sales verwacht:

- HBO denk- en werkniveau
- Je beschikt over uitstekende commerci?le en contactuele eigenschappen
- Je hebt ervaring met Solutions Sales
- Je bent bekend met het Microsoft netwerk en de producten

Wat wordt er geboden:

- Uitstekend salaris, afhankelijk van ervaring
- Winstdelingsregeling
- Mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden
- Auto van de zaak
- Laptop
- Mobiele telefoon
- Volledige pensioensregeling
- Ruimte voor cursussen en certificeringen


Dit is een uitstekende kans om voor een internationale, succesvolle organisatie te werken. Je wordt direct een belangrijke speler voor de organisatie en hebt op commercieel vlak een hoge mate van verantwoordelijkheid om de groei en het succes van het bedrijf te bevorderen. Verder biedt deze functie een fantastisch salaris met uitstekende voorwaarden!

Nigel Frank International is een MS Dynamics Recruitment Agency. Wij zijn de nummer een leverancier van Microsoft Dynamics banen wereldwijd. Wij werken met vrijwel alle MS Gold Partners in Nederland. Hierdoor zijn wij opzoek naar de MS Dynamics professionals met ervaring. Wij zijn uitsluitend gespecialiseerd in het plaatsen van kandidaten in de Microsoft Dynamics markt. Hierdoor beschikken wij over een onge?venaard inzicht waar de beste kansen liggen.

Ik begrijp de behoefte aan discretie en zou graag van de gelegenheid gebruik maken om met alle Microsoft Dynamics professionals in contact te komen die nu of in de toekomst ge?nteresseerd zijn in een nieuwe uitdagende functie. Vertrouwelijkheid is uiteraard gegarandeerd.

Voor informatie over de Microsoft Dynamics markt en de mogelijkheden omtrent MS Dynamics kan altijd contact opgenomen worden met Iwan Elzinga. Bel vanaf een landlijn op het gratis telefoonnummer 0800 0223 794 of 0044 191 261 8100 of mail naar [Click Here to Email Your Resum?]


Sales / Account manager / Accountmanager / New Business / Acquisitie / Verkoop / Solutions / Solution Sales / Microsoft / SharePoint / CRM / Dynamics / MS CRM / Utrecht / Gelderland / Zuid Holland / Noord Holland / Gorinchem / Den Bosch / Culemborg / Nijmegen / Tilburg / Dordrecht / Geldermalsen / Zaltbommel / VianenTerug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren