Learnit

Learnit verzorgt maatwerktrainingen in het hele land. De dichtstbijzijnde locatie in de buurt van Tiel is Utrecht. Het Learnit-team van 30 hoogopgeleide docenten werkt vol enthousiasme aan trainingen die zoveel mogelijk zijn afgestemd op de unieke leerdoelen, ervaringen en het kennisniveau van de deelnemers. Hierdoor staat Learnit garant voor optimale resultaten. De expertise van Learnit loopt uiteen van computerskills tot communicatieve vaardigheden.

Top 3 cursussen van 2010


Communicatie/Management

Commercieel
Communicatieve vaardigheden
HRM/Personeel en Arbeid

Leiderschap & Management

Persoonlijke Effectiviteit

Projectmanagement

Trainen als beroep


IT

Internet

.Net
Client-Side Scripting

Dreamweaver

Flash

Joomla

Marketing en E-commerce

Overig

Photoshop

Server-Side Scripting

Webdesign/ontwikkeling

XML

 

Leveranciers

Adobe
Apple

AutoDesk

Microsoft technische trainingen

.NET Framework - Visual Studio Biztalk Server
Exchange server

MS Project
MS System Center Configuration

MS Systems Management Server
MS Win. Small Business Server

SharePoint Server
SQL server 2005
SQL server 2008

Virtualisatie

Windows 7

Windows server 2003

Windows server 2008

Windows XP en Vista

MS Office

Access
Excel

msproject

Outlook

powerpoint

Visio

Word

Opleidingstrajecten

CAD Tekenaar
Citrix

CIW

CompTIA Certifications
I-Tracks

Printgrafisch

Illustrator
Indesign
Overig

Photoshop QuarkXPress

Programmeertalen

.NET Framework
ASP.NET/XML.NET

ASP/PHP/JSP
C/C++

Java/JavaBeans
Javascript

Ruby/Python

Scripting

SQL

Visual Basic Applications (VBA)

Visual basic.net

Visual C#/C++

Visual Studio 2005

Visual Studio 2008

Visual studio.net
XML/XSL/XHTML

Systeem & netwerk trainingen

Citrix
Linux

Oracle

Security

SMS/MOM/ISA/MIIS

Virtualisatie
VMware


Dichtstbijzijnde locatie in de buurt van Tiel van Learnit

Utrecht Catharijnesingel

Adres: Catharijnesingel 48, 3511 GC Utrecht

Parkeren

bij P+R Westraven:

P+R Westraven ligt aan de Ring Utrecht Zuid (A12, afrit nr. 17). Hier kunt u (voor een gering bedrag) uw auto verwisselen voor het openbaar vervoer. Bijna iedere 7 minuten vertrekt er een sneltram vanaf halte Westraven naast P+R Westraven. In iets minder dan een kwartier brengt deze u naar het hart van Utrecht. Het is de snelste en betrouwbaarste manier om naar het centrum van Utrecht te gaan, waar o.a. Hoog Catharijne te vinden is.

Openbaar vervoer

Komend vanaf het station:

Loop richting Winkelcentrum 'Hoog Catharijne'. Na circa 100 meter ziet u rechts een filiaal van de ABN/AMRO Bank. Ga hier rechtsaf. U bent nu in het Godebaldkwartier. U loopt vervolgens rechtdoor. Aan het einde ziet u rechts Albert Heijn, links ziet u een draaideur naar buiten. U gaat door de draaideur, waarna u direct rechts met de roltrap naar beneden kunt. Beneden gaat u linksaf en op de hoek (apotheek) van de straat gelijk weer links. Na ongeveer 100 meter vindt u onze ingang aan uw linkerhand.

Per auto

Komt u met eigen vervoer naar onze opleidingslocatie, dan adviseren wij u gebruik te maken van een navigatiesysteem of een van de routeplanners op internet, bijvoorbeeld www.routeplanner.nl of www.anwb.nl. U kunt hierbij het volgende adres aanhouden: Catharijnesingel 48, 3511 GC Utrecht. 'Om de hoek' vindt u twee parkeergarages, namelijk parkeergarage Moreelsepark en parkeergarage Godebaldkwartier (alleen voor abonnementen).

Adres voor navigatiesysteem auto:

P+R Westraven, Griffioenlaan 1 bis, 3526 LA Utrecht.

Vanuit parkeergarage Moreelsepark

Parkeer uw auto en ga terug naar de in-/uitgang van de parkeergarage. Verlaat de parkeergarage via de voetgangersdeur aan de rechterkant en ga rechtsaf. Op de T-splitsing met de Catharijnesingel ziet u Compu’Train aan uw linkerhand.

Parkeerkosten

De parkeerkosten bedragen ongeveer € 26,- per dag (voor eigen rekening).

 

Utrecht HKU

Adres: Lange Viestraat 2b, 3511 BK Utrecht
Opatel is gevestigd in het gebouw van de Hogeschool voor de Kunsten, tegenover de Bijenkorf. De ingang van de HKU vindt u naast het filiaal van Expo (rode deuren). U gaat met de lift naar de vierde verdieping, alwaar u door de receptie wordt ontvangen.

Openbaar vervoer

Vanaf NS station Utrecht CS (5 minuten)

Ga winkelcentrum Hoog Catharijne in, neem uitgang Vredenburg. Steek het Vredenburgplein over richting de Bijenkorf (dat is aan uw linkerhand schuin het plein over). U loopt dan tegen de Lange Viestraat aan. Ga rechtsaf zodat u meeloopt met de Lange Viestraat. Vervolgens vindt u aan uw rechterhand, schuin tegenover de Bijenkorf, de ingang van de HKU. Neem de roltrappen naar de tweede etage. Bovenaan rechts is de ingang van de HKU. Diverse bussen stoppen nabij de Opatelvestiging in het HKU gebouw.

Per auto

Parkeren in het centrum van Utrecht is zeer moeilijk. Maakt u daarom zoveel mogelijk gebruik van het openbaar vervoer. Komt u toch met de auto, volg dan:

Vanaf A12 of A2

Neem afslag Utrecht Jaarbeurs - volg de borden Centrum. Na de Daalsetunnel ga over de kruising rechtdoor de Nieuwe Kade op (volg de borden LaVie). Bij de rotonde slaat u rechtsaf de St. Jacobsstraat in. U ziet parkeergarage La Vie.


Vanuit Hilversum (A27) / A'foort (A28)

Neem afslag Utrecht Veemarkt - volg de borden Centrum - bij de rotonde na Oudenoord rechtdoor de St. Jacobsstraat in. U ziet parkeergarage La Vie.


Vanuit Amsterdam

Neem Afrit 7 Oog en Al - volg de borden Centrum. Ga door de Daalsetunnel (spoortunnel) Ga over de kruising rechtdoor de Nieuwe Kade op (volg de borden LaVie). Bij de rotonde slaat u rechtsaf de St. Jacobsstraat in. U ziet parkeergarage La Vie.


Vanuit Den Bosch/Breda (A27)

Neem Afrit 7 Oog en Al - volg de borden Centrum. Ga door de Daalsetunnel (spoortunnel) Ga over de kruising rechtdoor de Nieuwe Kade op (volg de borden LaVie). Bij de rotonde slaat u rechtsaf de St. Jacobsstraat in. U ziet parkeergarage La Vie.


Grotere kaart weergeven

Grotere kaart weergeven

Op deze Learnit website vind u de overige locaties in Utrecht.

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren